eur:
396.87
usd:
366.65
bux:
72873.13
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Vigyázat, leállás jön egy hazai nagybanknál!

Júliusi bankszünnapokat jelentett be az OTP Bank. A pénzintézet szerint az érintett napokon egyes szolgáltatásaik nem lesznek elérhetőek.

Közelgő leállásra figyelmeztette az OTP Bank az ügyfeleit. A honlapon található közlemény szerint július 14-én vasárnap 21:30-tól 23:30-ig nem lesz elérhető az online számlanyitás és szerződéskötés, valamint azok a digitális szolgáltatások, amelyek elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenítenek meg.

Július 21-én, vasárnap, hajnali 1 órától 3 óráig szintén fejlesztési okokból nem lesznek elérhetők az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán, az internetbankon és mobilbankon a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információk – szúrta ki az Index.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Kós Hubert nyomasztó teherrel érkezett

Sós Csaba: Kós Hubert nyomasztó teherrel érkezett

Kós Hubert olyan fiatal, aki példakép lehet, és nem csak azért, mert olimpiai bajnok lett – mondta a párizsi játékok első magyar aranyérmeséről az úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Novemberben újabb békekonferenciát szervez Ukrajna, amire ezúttal Oroszországot is meghívná – jelentette ki az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij sajtóhírek szerint arról is beszélt, hogy ha "az ukrán nép is akarja", szóba kerülhet a területekről való lemondás, de erről elnökként ő nem dönthet. A helyzet értékelésére Seremet Sándort, a Magyar külügyi Intézet vezető kutatóját és az Eurázsia Központ szakértőjét kérte az InfoRádió.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Amerikai atomfegyverek áraszthatják el a világot, új szereplő közvetíthet Moszkva és Kijev között – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Amerikai atomfegyverek áraszthatják el a világot, új szereplő közvetíthet Moszkva és Kijev között – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az orosz Taszsz hírügynökség számolt be Vipin Narang, az amerikai védelmi miniszter űrpolitikáért felelős megbízott helyettese kijelentéséről, amely szerint az Egyesült Államok megnövelheti a telepített nukleáris robbanófejek számát. Az ukrajnai háború tárgyalásos rendezésére irányuló erőfeszítések fokozódnak Ázsiában, és nemcsak Kínában, hanem Indiában is egyre inkább közvetítői szerepet keresnek. Az értesülések szerint Narendra Modi indiai miniszterelnök augusztusban Kijevbe fog látogatni – írta meg a The Japan Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×