eur:
394.35
usd:
369.26
bux:
66508.57
2024. április 25. csütörtök Márk
Fotó: Főtaxi
Nyitókép: Kondella Misi Photography/Főtaxi

Egy szolgáltatás felfutása mutatja, vége van a home office-nak

Közel 36 millió kilométer flotta-futásteljesítménnyel zárta a az elmúlt évet a Főtaxi. Közleményükben arra is utalnak, hogy egyre többet veszik igénybe őket munkára, azaz már nem otthonról dolgoznak az emberek.

A társaságnak dolgozó sofőrök által teljesített fuvarok száma az egyharmadával növekedett 2022-ben az egy évvel korábbihoz képest, a flotta autói pedig így összesen közel 36 millió kilométert tettek meg. A megnövekedett forgalmat mintegy 1500 taxi szolgálta ki, ezen belül a közel félezer kocsit számláló környezetkímélő flottából 170 tisztán elektromos meghajtású autó - tájékoztatott Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

A vállalati fuvarok száma új rekordot döntve felülmúlta a 2019-es csúcsot is, 2021-hez viszonyítva pedig 33%-os bővülés következett be. „Ezt a növekedést a tapasztalataink szerint alapvetően az magyarázza, hogy

számottevően csökkent a vállalatoknál a home office-ban tölthető napok száma,

az irodai munkavégzés mellett pedig gyakoribbá váltak a személyes találkozók is” – mondta Reich Ádám.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Az építőipar és a fenntarthatóság kapcsolata ellentmondásosnak tűnhet, de egyre nagyobb figyelmet kap az épületszektor teljes zöldítése. Hogy az új építések kapcsán mik a gyártói tapasztalatok, hogyan csökkenthető a karbonlábnyom, milyen felújítást érdemes elvégezni a lakóingatlanokon, arról a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező ügyvezető igazgatójának, az IFK alelnökének moderálásában beszélgettek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×