eur:
394.23
usd:
370.28
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Egy kutatás szerint leginkább erre költötték a családok a visszatérített szja-t

A pénz harmada minden bizonnyal azonnal ment a napi megélhetés biztosítására. A K&H tett közzé további számokat.

A gyermekes családok az év eleji személyi jövedelemadó-visszatérítés 33 százalékát a mindennapi megélhetési költségek fedezésére, ugyancsak 33 százalékát megtakarításaik gyarapítására fordították, 14 százalékát adósság, illetve hiteltörlesztésre szánták, 20 százalékát pedig utazásra és alkalmi vásárlásokra - közölte a K&H biztos jövő felmérése alapján az MTI-vel.

A visszatérítéshez jutó családok 92 százaléka átlagosan 596 ezer forintot kapott vissza, 20 százalékuk kevesebb mint 250 ezer forintot, 3 százalékuk pedig - a két szülő együtt - több mint 1,5 millió forint extra bevételhez jutott.

A bank felmérésből kiderült az is, hogy a családok 40 százalékánál a visszautalt összeg 250 ezer és 749 ezer forint között volt.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×