eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Telenor

Változás a Telenor Magyarország vezetésében

Drozdy Győző nyugdíjba vonulását követően Erdélyi Márk veszi át a vállalati kapcsolatok divízió vezetését a jogi területért és vállalati reputációért felelős vezérigazgató-helyettesként.

Erdélyi Márk a jogi igazgatóság vezetése mellett különböző tisztségeket töltött be a vállalatnál az elmúlt 10 évben, így felelt az információbiztonságért, az üzleti megfelelésért, a hatósági adatszolgáltatásért, illetve compliance officerként is dolgozott. 2018-tól a menedzsment tagja. 2020. októberétől vezérigazgató-helyettesként a jogi területen kívül a vállalati kommunikációért és a vállalat társadalmi-felelősségvállalási tevékenységeiért felel – olvasható a mobilszolgáltató sajtóközleményében.

Erdélyi Márk 17 éve támogatja a Telenor működését, itt fejezte be a joggyakorlatot, majd több év külsős ügyvédi munka után 2010-ben mint jogi igazgató tért vissza a vállalathoz. Korábban saját ügyvédi irodát épített fel, és fogyasztóvédelmi egyesület vezetőjeként is tevékenykedett.

„A Telenornál eltöltött idő és a változatos szerepkörök lehetőséget adtak arra, hogy a cég szinte minden területének működését részleteiben megismerjem, megértsem. Vezérigazgató-helyettesként célom, hogy a Telenor minél szerethetőbb és jobb vállalat legyen az ügyfélközpontúság, a fogyasztóvédelmi szempontok, valamint a Telenor jó hírnevét erősítő tevékenységek előmozdítása révén” – mondta kinevezése kapcsán Erdélyi Márk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×