INFORÁDIÓ 
2020. október 31. szombat
Farkas

telenor

2020.08.13. 06:15

Koren Balázs: a tanítók csodát művelnek, de át kell menni a XXI. századba

A digitáls oktatáshoz ad tanácsokat a szülőknek a Telenor Hipersuli programjának új, 12 részes videósorozata. A program szakmai vezetője, Koren Balázs matematikatanár az InfoRádiónak elmondta: bárhogyan is alakul ősszel a járvány és amiatt a tanév, az internetes tanítás tavaszi tapasztalatait a pedagógusok, a szülők és a diákok számára is érdemes összegezni.
2020.07.02. 13:12

CETIN néven elindult a Telenorból kiváló új telekommunikációs infrastruktúracég

A magyar telekommunikációs piacon először megvalósuló távközlési modellben a mobilszolgáltatói kereskedelmi tevékenységet szétválasztják az aktív és passzív hálózati infrastruktúrától - közölte CETIN Hungary Zrt., a Telenor Magyarország Zrt. és az Antenna Hungária Zrt.. A CETIN Hungary tulajdonosa egy közös társaságon keresztül 75 százalékban a cseh PPF Csoport és 25 százalékban az Antenna Hungária.
2020.03.27. 18:09

Koronavírus – a Telenornál nem bízták a véletlenre

A járványügyi helyzetben számos megelőző intézkedést vezetett be már március közepétől a Telenor Magyarország, hogy védje a munkavállalóit és az ügyfeleket. Aki teheti otthonról dolgozik, a Telenor üzleteiben pedig fokozott védelem mellett, mindenki maszkban fogadja az ügyfeleket, akiktől szintén elvárják a maszk viselését. Ha szükséges, lelki segítséget is adnak a dolgozóknak – mondta az InfoRádiónak a Telenor Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.
2019.12.20. 12:29

Gigabírságot kapott a Telenor - bíróság elé kerül az ügy

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,8 milliárd forintos bírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt.-vel szemben a vállalat megtévesztő kereskedelmi gyakorlata miatt - közölte a hivatal. A Telenor vitatja a döntést, a bírság összegét súlyosan aránytalannak gondolja, ezért bírósághoz fordul.
2019.09.20. 10:06

Beszállhat az állam a Telenorba

Hamarosan új résztulajdonosa lehet a Telenor Magyarországnak a cseh PPF befektetői csoport mellett - írta a HWSW.
2019.09.13. 13:03

5G - Három szolgáltató vehet részt a frekvenciaárverésen

A Magyar Telekomot, a Telenort és a Vodafone-t vette árverési nyilvántartásba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G frekvenciák értékesítési tenderén. Összesen négyen jelentkeztek, de egyikük nem felelt meg a részvételi feltételeknek.
2019.06.07. 13:51

Drozdy Győző: az 5G óriási üzlet és technológiai harc is

Év vége felé elindulhat Magyarországon a kereskedelmi 5G hálózat – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Telenor Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese. Drozdy Győző arról is beszélt, hogy nagy jövő áll az okosváros előtt.
2019.05.23. 15:25

Puskás Tivadar-díjat kapott Drozdy Győző

A telekommunikációs szektor egyik legrangosabb hazai elismerésével jutalmazták a Telenor Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesét.
2018.12.11. 07:24

Értéknövelt szolgáltatások irányába nyit a Telenor

Levelező- és fájlmegosztó rendszereket is adhat üzleti szolgáltatásában a jövőben a Telenor. A vállalat új üzleti területért felelős igazgatója az InfoRádióban közölte: egyre kiterjedtebbé és kényelmesebbé válik a társaság vállalkozásoknak szóló szolgáltatási csomagja.
2018.10.17. 20:48

Újít és rugalmasságot kínál a Telenor

Új tarifacsomagokat vezetett be számlás ügyfeleinek a Telenor, ezzel együtt a társaság megszüntette az eddigi korlátlan adatforgalmat kínáló ajánlatot – tudta meg az InfoRádió a mobilszolgáltató kommunikációs munkatársától. Egyed Gábor hozzátette: a korábbi ügyfelek még használhatják a korlátlan mobilinternetes konstrukciót, de az új ügyfelek erre már nem szerződhetnek.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018