INFORÁDIÓ
2022. január 19. szerda
Márió, Sára

telenor

2021.12.21. 17:07

A 4iG megvette a Telenor Podgoricát

A tranzakcióval a társaság jelentős lépést tett a nyugat-balkáni távközlési piacon indított növekedési stratégiájának megvalósításában.
2021.10.27. 13:42

A 4iG megveszi a montenegrói Telenort

Megkötötte a Telenor Montenegro megvásárlásról szóló az adásvételi szerződést a 4iG Montenegro - közölte az anyavállalat a Budapesti értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2021.10.16. 07:50

Elvárás lett a home office lehetősége álláskeresésnél

A munkavállalók – azokon a területeken, ahol lehetőség van rá – szeretnének hibrid munkarendben, azaz az irodából és otthonról is dolgozni, amire már az állásinterjúk során is rákérdeznek – derül ki egy friss kutatásból, ami szerint a home office a koronavírus-járvány után is jelen marad valamilyen formában. Az InfoRádió a Telenor szervezetfejlesztési vezetőjét kérdezte.
2021.10.01. 21:25

Kiberbiztonsági és egyéb üzleti szolgáltatással erősít a Telenor

Október elsejétől naprakész és magas IT biztonsági szintet nyújtó menedzselt tűzfalszolgáltatás érhető el a Telenor kínálatában. A 4iG informatikai nagyvállalat által kidolgozott tűzfal főbb funkciói a behatolásvédelem, a gyors detektálás, a riasztás és szükség esetén a védelmi beavatkozás is akár 0–24 órás magyar nyelvű felügyelettel. 
2021.06.17. 16:48

Elkészült az ország leghosszabb szurkolói sálja

Friss hazai kutatás vizsgálta az online szurkolási szokásokat, és a világesemények az emberek majdnem 75 százalékát érdeklik, miközben a megkérdezettek fele egyáltalán nem követi az egyéb sporteseményeket.
2021.05.25. 08:43

3G: már a bevezetéskor sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

A távközlési szolgáltatók képviselői szerint a 3G-s, azaz a harmadik generációs hálózatok lekapcsolása rengeteg erőforrást szabadítana fel az új, hatékonyabb és fejlettebb hálózatok fejlesztésére. A győri Széchenyi István Egyetem online szimpóziumán elhangzott, hogy a 3G a magyar mobiladat-forgalom kevesebb mint 5 százalékát adja.
2021.03.24. 20:40

A Telenor fejleszti az 5G szolgáltatását Magyarországon

A folyamatos fejlesztésekkel az év végéig országosan több száz bázisállomáson lesz elérhető a Telenor kereskedelmi 5G szolgáltatása, az elsők között áprilistól Budapest egyes területein, majd a nyárra a Balaton környékén lesz élvezhető az új technológia - mondta Peter Gazik, a Telenor Magyarország vezérigazgatója online sajtótájékoztatón szerdán.
2021.03.12. 20:05

Digitális oktatás: „nyugodjon meg mindenki, és gyakoroljunk”

Hétfő óta ismét digitális oktatásra állt át minden magyar oktatási intézmény. A Telenor HiperSuli programjának szakmai vezetője szerint az elmúlt egy év tapasztalatai segítik a hatékony távolléti oktatást. Az InfoRádiónak nyilatkozó egészségfejlesztő szakpszichológus szerint a jelenlegi helyzet a gyerekek és a szülők alkalmazkodóképességét is próbára teszi, de van megoldás.
2021.02.09. 07:32

Minden tizedik gyerek találkozott már magát gyereknek kiadó felnőttel

A Telenor megbízásából az Ipsos kutatóintézet januárban megvizsgálta, hogy a magyar szülők mennyire vannak tisztában iskoláskorú gyermekeik internetezési szokásaival és az ezzel kapcsolatos leggyakoribb veszélyekkel. Az ESET szakemberei a szülőket látják el tanácsokkal.
2021.02.02. 18:21

Szakértő: hosszú távon maradhat a hibrid oktatás

Koren Balázs, a Telenor HiperSuli szakmai vezetője fásultságot, fáradtságot lát a digitális munkarend résztvevői között, ám a távolléti tanítás-tanulás szerinte lehetőség is, bármikor jöhet olyan, hogy néhány diáknak nem szabadna lemaradnia.
2021.01.29. 18:37

Meghagyják a mobilszolgáltatók a kedvezményeiket

Visszavonásig fenntartják a magyarországi mobilszolgáltatók az adatforgalmi kedvezményeket a távoktatás támogatásához, egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét – közölték a szolgáltatók.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018