INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

vodafone

upc

márka

Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. mobilszolgáltató üzletág igazgatója (b) és Záprel Zsolt, a UPC Magyarország Kft. marketing- és tartalomfejlesztési igazgatója a UPC Mobil legújabb szolgáltatásairól tartott sajtótájékoztatón a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban 2015. március 9-én. A cég korlátlan adatforgalmat tartalmazó új mobil díjcsomagokat mutatott be a sajtótájékoztatón.

Eltűnik egy jól ismert márkanév

Infostart

A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti tranzakció jövő tavasszal ér újabb mérföldkőhöz.

Megszűnik a jelenleg a Vodafone Magyarország által használt UPC brand, ezt követően a brit tulajdonú távközlési cég kizárólag a Vodafone márkanév alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait – értesült a HWSW a cég elnök-vezérigazgatójától, Amanda Nelsontól.

Az Európai Bizottság július közepén hagyta jóvá, hogy a Vodafone-csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát. Ezzel lett a Vodafone Magyarország a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa.

A márkahasználat egységesítése a kezdetek óta a tervek része volt, ugyanis a Liberty csak az akvizíciót követő hároméves időszakra adott engedélyt az új tulajdonosnak a UPC és Németországban a Unitymedia márkanevek használatára.

A UPC és a Vodafone egyes szolgáltatásainak és arculati elemeinek egységesítése már megkezdődött, az új tulajdonos szeptember elején jelentette be az első olyan kedvezményeket, melyek azoknak szólnak, akik vezetékes- és mobilszolgáltatásokkal egyaránt rendelkeznek az egyesült cégnél, vagyis UPC-előfizetők voltak és rendelkeznek vodafone-os szolgáltatással is.

A Vodafone Magyarország nem kívánja tovább értékesíteni a UPC Mobil díjcsomagokat, melyeket a UPC Magyarország még mint virtuális mobilszolgáltató vezetett be 2014. novemberében. A jelenlegi UPC Mobil előfizetők a határozott idejű szerződési időszak végéig használhatják jelenlegi formában a szolgáltatást, ezt követően új tarifát ajánl nekik a Vodafone.

A UPC márka beolvasztásával jövő áprilistól a szolgáltató által kínált összes vezetékes elérés Vodafone márkanéven lesz elérhető a UPC szolgáltatási körzeteiben.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018