eur:
394.36
usd:
371.5
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Ryanair légitársaság Nápolyból érkező, Boeing 737 típusú repülőgépe landol a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Budapesti járatokat is törölnek a Ryanair sztrájkja miatt

Több mint hatszáz járatot - köztük három budapestit - kénytelen törölni jövő hét szerdán és csütörtökön a légiutaskísérők szakszervezetei által több országban meghirdetett, összehangolt sztrájk miatt a Ryanair.

Július 25-én és 26-án jelentős fennakadásokra, járattörlésekre kell számítani a Ryanair működésében a belga, spanyol és portugál kabinszemélyzetek kétnapos, összehangolt akciója miatt. A cég számításai szerint körülbelül napi háromszáz, összesen 600 járat nem fog tudni felszállni két nap alatt, ami a napi szinten az ír fapados járatain utazó 430 ezer utas 12 százalékát, mintegy 50 ezer embert érint – írja az AirPortal.hu.

A Ryanair közlése szerint a járattörlésekben érintett utasokkal felvették a kapcsolatot, és lehetőséget biztosítanak számukra másik járatra történő átfoglalásra, illetve akinek ez nem felelt meg, annak visszatérítették a jegye árát.

Budapesti járat a légitársaság honlapja szerint csak július 26-án érintett, a Brüsszel Charleroi-ra induló illetve onnan érkező esti járatpár, valamint a Barcelonából menetrend szerint 19:25-kor érkező járat nem fog tudni felszállni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×