eur:
393.09
usd:
366.48
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Ilyen még nem volt: teljesen bezárt az ismert budapesti pláza

A budapesti Shopmark bevásárlóközpontban több hónapra bezártak az üzletek.

A Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában álló Shopmark (volt Europark) átépítését és modernizálását februárban kezdte el a KÉSZ Építő Zrt. Az elmúlt időszakban elindított homlokzati felújítást az épület belső kialakításának és gépészetének teljes megújítása követi - írja a napi.hu.

A főbejárathoz közeli üzletek nagy része már márciusban bezárt, illetve vannak bérlők, akik szintén korábban átadták a helyüket kivitelezésre. Shopmark Pont néven néhány bérlőnek lehetőséget biztosítottak arra, hogy a teljes felújítás alatt üzemeljenek. A bérlők nagy része a zárással egy időben kezdi meg a kiköltözést, amely a tervek szerint egy hét alatt zajlik le.

A 26 ezer négyzetméteres, 20 éves Shopmark az első olyan budapesti bevásárlóközpont, amely egy időre teljes bezárnak a felújítás érdekében.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×