eur:
393.94
usd:
369.81
bux:
65610.72
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Megnyitott a Shopmark pláza Budapesten

Elkészült és megnyílt a 24 000 négyzetméteres Shopmark, Kispest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja. A korábbi Europark részleges lebontása után közel 5 milliárd forintból építették át a plázát.

Magyarországon először történt olyan bevásárlóközpont-átépítés, ahol a felújítás ideje alatt teljesen bezárták az épületet. A felújítást 2018 februárban kezdte el a KÉSZ Építő Zrt. A munka végeztével egy akadálymentesített, kibővült bérlői és üzletkínálatú plázát adtak át, amelyben számos új márka képviselteti magát.

A Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt, a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában álló Shopmark egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületté vált, az épületben és környékén mintegy 90 üzlethelyiség létesült - közölte a Diófa Alapkezelő.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. szintén csütörtöki tájékoztatása szerint több mint 1,5 milliárd forintot fordított az itt működő hipermarketének modernizálására, a beruházás 122 munkahely megőrzését segíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×