eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66839.1
2024. április 26. péntek Ervin

Egyenlő bánásmód a cafetériában – lapszemle

Három CBA-bolt Sparként üzemel tovább – írja a Portfolio. A Világgazdaság szerint nagyobb termelésnövekedést terveznek a baromfitartók. A Pénzcentrum a cafetériáról közöl összeállítást.

A Portfolio úgy értesült, hogy három CBA-bolt hamarosan Sparként üzemel tovább, ami azt jelzi, hogy az alapító Baldauf László folytatja a kivonulását a hálózatból. A portál kiemelte, hogy a cég megválik erdőkertesi, a fővárosi Andrássy úti, valamint egy harmadik, szintén pesti üzletétől, amelyek hamarosan Spar-ként nyithatják meg kapuikat. Baldauf László tavaly több üzlet üzleteinek üzemeltetési jogát adta át a Lidl-nek.

A Világgazdaságban arról lehet olvasni, hogy nagyobb termelésnövekedést terveznek a baromfitartók, amivel jócskán túlszárnyalják majd a madárinfluenza előtt időszakot. A legintenzívebb növekedés a kacsapiacon várható, és csupán a pulykatenyésztés maradhat a tavalyi közelében.

A Pénzcentrum a cafetériáról közöl összeállítást. A portál hangsúlyozta, hogy nem feltétlenül igaz, hogy a cégen belül a cafetériát egységesen kell adni, a szabályokat ugyanis csak az azonos munkakörben, felelősségi körben dolgozó munkatársakra kell érvényesíteni. Ahogy a munkabérnél sem szokott senkinek gondot okozni, hogy egy gépészmérnök más összeget kap, mint egy irodavezető, úgy a juttatások terén sem sérti meg a munkáltató az egyenlő bánásmód szabályait, ha nem egyforma értékben biztosítja számukra a cafetéria keretet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 10:54
×
×
×
×