INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

spar

2019.09.10. 21:44

Nagy lépésre szánta el magát a Spar

A sikeres tesztelést követően, immár a teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a SPAR Magyarország. Az újrahasználható csomagolóeszközzel a vállalat környezettudatos magatartásra szeretné buzdítani a vásárlóit. A cég emellett a környezetünket kímélő egyéb csomagolástechnikai és gyártási megoldásokat is alkalmaz.
2019.05.09. 10:52

Óriási verseny kezdődött Budapesten

Az ország teljes területére még egyik lánc sem szállít élelmiszert, a fővárosban és környékén viszont már öt fajsúlyos szereplő versenyez a megrendelésekért.
2019.02.28. 06:40

Kivonulhat Magyarországról a Spar - reagált a cég

Lapértesülés szerint a magyar piacról való kivonulással, illetve román és ukrán vendégmunkások alkalmazásával fenyegette meg munkavállalóit a Spar üzletlánc vezetősége, miután kirobbant a vállalatnál a bérvita.
2019.02.25. 19:18

Bonyolult matek: éles bérvita alakult ki a Sparnál

A dolgozókat képviselő szakszervezet szerint alacsonyabb bázisról indulva számítják ki a targoncások pótlékait, a Spar a 367 ezer forintos átlagos bruttóra mutogat, és azt hangsúlyozza, minden törvényes.
2019.01.16. 07:35

A rákos sejtek 70 százalékát pusztítja el egy új eljárás – lapszemle

A Magyar Idők szerint a Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók a Portik-Gyárfás-hangfelvételekre. Mintegy 4 és fél millió vendég kereste fel tavaly a budapesti fürdőket – írja a Világgazdaság. Egy új eljárás képes eltüntetni a rákos sejtek hetven százalékát – áll a Népszavában. A Világgazdaság a budapesti lakásárak alakulásáról közölt cikket. A Magyar Idők arról ír, hogy már nem kívánja véleményezni szakszervezeti tárgyalópartnere kormányellenes tevékenységét a Spar üzletlánc. A Népszavának nyilatkozó szakértő szerint az Orbán-kabinet meg akarja úszni az uniós klímacélok teljesítését.
2018.04.13. 09:47

Tizennyolc Spar-bolt épületét szerezte meg az Appeninn

Az Appeninn pénteken arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a társaság leányvállalata 18 kereskedelmi ingatlant vásárolt meg az Erste két befektetési alapjától, összesen 14,5 millió euró értékben, az ingatlanokat a Spar Magyarország bérli.
2018.04.12. 07:32

Egyenlő bánásmód a cafetériában – lapszemle

Három CBA-bolt Sparként üzemel tovább – írja a Portfolio. A Világgazdaság szerint nagyobb termelésnövekedést terveznek a baromfitartók. A Pénzcentrum a cafetériáról közöl összeállítást.
2018.04.12. 07:16

Újabb multihoz kerülnek CBA-üzletek

Három CBA-bolt hamarosan Sparként üzemel tovább, ami azt jelzi, hogy Baldauf László folytatja a kivonulását a hálózatból - írja a Portfolio. A milliárdos CBA-alapító kivonulása már tavaly elkezdődött, a Lidl után most a Sparnak adja át boltjainak üzemeltetési jogát.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018