eur:
393.54
usd:
364.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megkötötte első fontos megállapodását az FHB egy takarékkal

Az FHB Jelzálogbank megkötötte első megállapodását a szövetkezeti hitelintézeti szektor egyik legnagyobb szereplőjével, a közelmúltban tíz takarékszövetkezet egyesülésével létrejött, a Közép-Dunántúl meghatározó szövetkezeti hitelintézetével, a B3 Takarék Szövetkezettel - olvasható a társaság közleményében.

Az FHB Jelzálogbank és leányvállalata, az FHB Kereskedelmi Bank 2015 szeptemberének végén csatlakozott a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációjához. A belépéssel vált könnyen elérhetővé a szövetkezeti hitelintézetek számára a közvetlen, csoporton belüli, jelzáloglevéllel történő refinanszírozás lehetősége. Erre az MNB által szorgalmazott és előírt Jelzáloghitelfinanszírozás Megfelelési Mutatónak történő megfelelés érdekében kerítettek sort.

Az FHB Jelzálogbank által létrehozott technikai és szervezeti feltételek mellett további refinanszírozási partnerek bevonása is kivitelezhető. Az új és megújított kapcsolatok a refinanszírozási partnerekkel - elsősorban, de nem kizárólagosan a szövetkezeti hitelintézetekkel - növelik az FHB Jelzálogbank üzleti lehetőségeit, bővülhet finanszírozási bázisa - írja a Portfolio.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×