eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Növekedéssel zárt tavaly a Bookline

A nehéz piaci helyzet ellenére árbevétel-növekedést ért el 2010-ben a Bookline Nyrt. - mondta a társaság elnök-vezérigazgatója. Starcz Ákos szerint bár továbbra is fő piacuk a könyvpiac, az idei tíz százalék alatti tervezett növekedést az egyéb termékek: ajándékok, játékok forgalmazása hozhatja.

Árbevétel-növekedéssel zárta a 2010-es évet a Bookline Nyrt. A cég az előző év azonos időszakához képest 3,3 százalékos növekedést könyvelhetett el, az árbevétel így meghaladta a négy milliárd forintot - mondta az InfoRádiónak Starcz Ákos.

A Bookline Nyrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: továbbra is a könyv lesz a cég fő piaca, annak ellenére is, hogy évről évre dinamikusabban bővül az egyéb termékek forgalma, és a könyvpiac továbbra is komoly strukturális válságban van.

A könyvpiac zsugorodása folytatódik, és várhatóan 2012 is a csökkenés jegyében telik majd. Ennek ellenére egyszámjegyű, de a tíz százalékhoz közeli növekedést várunk az idén - emelte ki Starcz Ákos, aki elmondta, hogy új termékek (bor és pálinka) árusítását is tervezi a Bookline.

A logisztikát nem igénylő, szolgáltatásjellegű értékesítésben tudunk igazán sikeresek lenni, és itt tudjuk kiaknázni azt az előnyt, hogy több mint 600 ezer regisztrált felhasználónk van - fűzte hozzá a Bookline Nyrt. elnök-vezérigazgatója

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Az autóversenyzéshez kell egy jó adag egoizmus is, és ha valaki kibillen az ideális állapotból, arra rögtön lecsapnak az ellenfelek – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője arra reagálva, hogy Lewis Hamilton nyíltan beszélt egy interjúban mentális problémáiról. Vámosi Péter hozzátette: a legtöbb pilóta azt mutatja a külvilágnak, hogy nagyon kemény, azt azonban csak a közvetlen környezetük tudja, mennyit vesz ki belőlük valójában a versenyzés és az állandó stressz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×