eur:
394.73
usd:
370.61
bux:
65558.76
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Új vezérigazgató: bővíti a szolgáltatásokat a Pannon

Áprilistól új vezérigazgatója lesz a Pannonnak Anders Jensen svéd menedzser személyében. Drozdy Győző, a távközlési cég vezérigazgató-helyettese elmondta: arra számítanak, hogy az új vezetővel is megőrzi a társaság a dinamikus szerepét a piacon, többek között új szolgáltatások bevezetésével.

Azért távozott a Pannon vezérigazgatója, mert 15 év után vissza akart menni Norvégiába - mondta az InfoRádiónak Drozdy Győző, a távközlési cég vezérigazgató-helyettese. Az új vezetőtől, a svéd Anders Jensentől azt várják, hogy a cég megőrizze a piacon betöltött "dinamikus szerepét".

Törekedni fognak 34 százalékos piaci részesedésük fokozására, de a telített piacon megnő a marketing szerepe. Szerencsére, mint azt Drozdy Győző mondta, hat rájuk ugyan a válság, de a mobilipar nincs annak annyira kitéve. Ezt a tervekbe már beépítették, így nem számítanak nagy meglepetésekre.

Ugyanakkor fontosak az új szolgáltatások - tette hozzá. Ugyan törekszenek új előfizetők bevonására, de azok már elfogytak - jegyezte meg Drozdy Győző. A fő csapásirány a szolgáltatások bővítése, a mobilinternet elterjesztése, és a jobb kiszolgálás. Az elmúlt év növekményének nagy részét már a mobilinternet adta.

Hanganyag: Kaputa Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×