eur:
385.85
usd:
354.98
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Visszalépett a debreceni reptér vevője

A távirati iroda úgy értesült, hogy elállt a szerződéstől a debreceni repülőtér új tulajdonosa, a Xanga Holding Zrt.

Az MTI értesülése szerint elállt a szerződéstől a debreceni repülőtér új tulajdonosa, illetve üzemeltetője, a Xanga Holding Zrt.  Kovács Zoltán, a debreceni önkormányzat kommunikációs tanácsnoka a hírt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Részletek egyelőre nem ismeretesek.

A város közgyűlése múlt év november 6-én zárt ülésen döntött a repülőtér privatizációjáról. A zárt ülés elrendelése miatt az MSZP, az SZDSZ és a Független Fórum önkormányzati képviselői kivonultak az ülésről.

Akkor a zárt ülést követően Kósa Lajos polgármester azt mondta, hogy a repülőtér üzemi területét 75 évre bérbe adták a Xanga Holding Zrt-nek, a mellette lévő mintegy 140 hektáros területet eladták a cégnek 4,4 milliárd forintért.

Címlapról ajánljuk

Török Ferenc: nem hiszem, hogy ezt lehetett volna ennél jobban csinálni

A kétszeres olimpiai bajnok az InfoRádióban elmondta: nagyon büszke arra, hogy tagja lehetett a veretlenségét hét éven keresztül megőrző férfi öttusacsapatnak, szövetségi kapitányként pedig a gyerekeiként tekintett a sikert sikerre halmozó Martinek János, Fábián László, Mizsér Attila trióra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 20. 07:45
×
×
×
×