eur:
389.26
usd:
363.88
bux:
68274.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

OTP: jövőre cél a WIG 20 index tagság

Az OTP bank elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor ma bejelentette, hogy a bank részvényeit a lengyel tőzsdére is bevezetnék. Azon pletykákat viszont tagadta az elnök-vezérigazgató, miszerint az OTP részvénycserére készülne a PKO-val.

Csányi Sándor hétfőn Varsóban jelentette be az OTP részvények lengyel piacra való bevezetését, mely még idén év végéig megtörténhet. A bank célja a WIG 20 indexbe való bekerülés lesz, melyet 2009 közepére szeretnének elérni.

A varsói tőzsde elnökével tartott sajtótájékoztatón Csányi Sándor cáfolta azon pletykákat, melyek szerint az OTP részvénycserés megállapodásra készülne a PKO-val. Az elnök-vezérigazgató szerint a PKO-val való együttműködésre az OTP nyitott, de részvénycserés és egyeesülési tárgyalásokat nem fojtattak.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×