eur:
395.59
usd:
365.41
bux:
73846.53
2024. július 31. szerda Oszkár

Adófizetési határidők

Jövő szerdáig kérhetik az ügyfelek az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivataltól az adóhatósági adómegállapítást. Az APEH közleménye szerint akik február 15-ig nem nyilatkoztak és munkáltatói elszámolást sem kértek, csak önadózással teljesíthetik a személyi jövedelemadó bevallási kötelezettségüket.

Adóhatósági adómegállapítást azok kérhetnek, akik tavaly kizárólag munkáltatóktól, kifizetőktől szereztek bevételt. A kétszer 1 százalékos felajánlásról az egyéni vállalkozók és az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek február 15-ig, a munkáltatói adómegállapítást választók február 20-ig, míg az önadózók május 22-éig nyilatkozhatnak.

Az adóhatóság közölte azt is, hogy egyéni vállalkozók személyi jövedelemadó bevallásainak és az egyszerűsített vállalkozói adóbevallások benyújtási határideje miatt február 15-én, szerdán rendkívüli nyitvatartással, 18.00 óráig fogadják az ügyfeleket.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×