eur:
396.2
usd:
367.71
bux:
70126.29
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
Nyitókép: Pixabay

Újabb nagy szereplő vonul ki a hazai szerencsejáték-piacról

Tovább tisztul a hazai szerencsejáték-piac: illegális szereplő vonul ki Magyarországról.

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága által tavaly szeptemberben blokkolt, engedély nélküli online szerencsejáték oldal, a Betfair május 22-én arról tájékoztatta játékosait, hogy beszünteti szolgáltatásait Magyarországon. Ezzel egy újabb multinacionális online szerencsejáték-szervező cég hagy fel illegális tevékenységével hazánkban - közölte az SZTFH.

A hatóság folyamatosan ellenőrzi az illegális online szerencsejátékokat, és az ellenőrzések alapján bírságot szab ki, elrendeli az érintett honlapok és pénzügyi műveletek blokkolását, valamint tiltott szerencsejáték szervezése miatt büntető feljelentést tesz. Az SZTFH közleményében hangsúlyozza: a korlátozásokat követően

az engedély nélküli oldalakon elért nyeremények kifizetése is bizonytalan, és az ilyen igényeket a játékosok Magyarországon érvényesíteni sem tudják.

Azt javasolják, hogy a játékosok minden esetben tájékozódjanak a hatóság honlapján arról, hogy az adott internetes oldal rendelkezik-e engedéllyel, mivel csak így biztosítható, hogy a játékos hozzájut a nyereményéhez, és nem élnek vissza személyes és banki adataival.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×