eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: Pixabay

Újabb nagy szereplő vonul ki a hazai szerencsejáték-piacról

Tovább tisztul a hazai szerencsejáték-piac: illegális szereplő vonul ki Magyarországról.

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága által tavaly szeptemberben blokkolt, engedély nélküli online szerencsejáték oldal, a Betfair május 22-én arról tájékoztatta játékosait, hogy beszünteti szolgáltatásait Magyarországon. Ezzel egy újabb multinacionális online szerencsejáték-szervező cég hagy fel illegális tevékenységével hazánkban - közölte az SZTFH.

A hatóság folyamatosan ellenőrzi az illegális online szerencsejátékokat, és az ellenőrzések alapján bírságot szab ki, elrendeli az érintett honlapok és pénzügyi műveletek blokkolását, valamint tiltott szerencsejáték szervezése miatt büntető feljelentést tesz. Az SZTFH közleményében hangsúlyozza: a korlátozásokat követően

az engedély nélküli oldalakon elért nyeremények kifizetése is bizonytalan, és az ilyen igényeket a játékosok Magyarországon érvényesíteni sem tudják.

Azt javasolják, hogy a játékosok minden esetben tájékozódjanak a hatóság honlapján arról, hogy az adott internetes oldal rendelkezik-e engedéllyel, mivel csak így biztosítható, hogy a játékos hozzájut a nyereményéhez, és nem élnek vissza személyes és banki adataival.

Címlapról ajánljuk

DK-s pártalapító küldte el Gyurcsány Ferencet

A Facebook-oldalán posztolt Leel-Őssy Gábor, a 2010-es pártalapítók egyike, aki a 2022-es választáson az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje volt. Azt ajánlott a Gyurcsány Ferencnek, hogy megírhatná első könyvét
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 16. 05:00
×
×
×
×