eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
A BMW emblémája a müncheni székház előtt a német járműgyártó évenkénti részvényesi közgyűlésének napján, 2019. május 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth-Tuttas

Felmérték, melyik autótípus sofőrjei a legagresszívabbak

Könnyen eltalálható az eredmény, bár a kutatást Nagy-Britanniában végezték.

Egy országos felmérés szerint a BMW-sofőröket választották a legdurvább autósoknak Nagy-Britannia útjain, őket követik az Audi-tulajdonosok – írja a napi.hu.

A megkérdezettek fele szerint a BMW-sek a legkellemetlenebb vezetők, míg az Audi-sofőrök a szavazatok 28 százalékát szerezték meg ebben a kategóriában. A negatív listán őket követik a Mercedes-Benz, a Land Rover és a Porsche tulajdonosok.

A britek a legudvariasabbnak a Ford, a Kia, a Toyota és a Nissan-sofőröket tartják.

A GoShorty személygépkocsi- és kisteherautó-biztosító 2000 ember körében végzett reprezentatív felmérése szerint a legnagyobb valószínűséggel a BMW-t vezetőkre jellemző, hogy az elválasztó sávon haladnak, vagy büntetőfékeznek. Ők azok a sofőrök is, akik a leggyakrabban dudálnak valakire, mert túl lassan megy vagy késve indul el a zöld lámpánál.

A BMW-sek mutatják a legtöbbször a középső ujjukat a többiekre, és a felmérés szerint ők állnak azon lista élén is, akik jellemzően nem állnak meg segíteni a bajba jutott autósoknak.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×