INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

lánykérés

helikopter

jegygyűrű

házasság

eljegyzés

extrém

Íme a lánykérés néhány extrém formája

Íme a lánykérés néhány extrém formája

Infostart

Helikopteres sétarepülés molinóval? 170-180 ezer forint. A lányok 73 százaléka bizony különlegességre vágyik, de semmi vész!

A Délmagyar.hu terjedelmes összeállítást közölt arról, milyen ötletekkel kérik meg manapság a férfiak szívük választottja kezét.

A romantikus pillanathoz van, aki hóágyút választ, főleg, ha az adott hölgy imádja a telet. Gábor Nagykovácsitól nem messze, egy eldugott tisztáson készült a meglepetésre, ahol így havas fák között térdelhetett le - egy "lánykérésszervező" cég segítségével.

A lánykérésszervezők szerepe abból is áll, hogy ötleteket adjanak a fantáziátlanabb legényeknek, illetve azoknak, akik vagány párjuk mellett talán félnek valami extravagánssal előállni.

Még mindig népszerű ötlet a helikopteres sétarepülés, amely során például a Citadella fölé molinót feszítenek ki a "nagy kérdéssel", amire a barátnő egy szóval menyasszonnyá válhat. (170-180 ezer forint.)

A kalandkedvelőknek a tűzoltós koreográfia is ajánlható, amikor a cég füstgépet csempész be a nő irodájába, amely távirányítással elindul, mire az előre értesített tűzoltósághoz befut a segélykérő hívás, és a jövendő vőlegényt szállító tűzoltóautó megy menteni.

Az irodát kiürítik, a menyasszonyt a tűzoltónak öltözött vőlegény hozza ki, majd a ház előtt letérdel.

A romantikusoknak pedig örök álmuk válhat valóra, mikor középkori ruhába beöltözve kedvesük fehér lovon jelenik meg.

Az ötletek tömege érkezik Amerikából.

Kutatások szerint

a nők bő 73 százaléka elégedetlen a lánykérés menetével.

Az Ékszerpalota megrendelésére megkérdezettek mindössze nyolc százaléka szerint kell a lány szüleitől megkérni a kiválasztott kezét, 46 százalék a négyszemközti romantikát részesíti előnyben, és csak három százalék vár el extremitást. Ám a túlnyomó többség úgy véli, a fél térdre ereszkedés kötelező eleme a lánykérésnek.

Nemzetközi kutatások állítják, hogy a helyszínek tekintetében a hölgyek valamilyen neves helynek örülnek leginkább. A párizsi Disneyland vezeti például a legkedveltebb lánykérési helyszínek listáját, amelyen az Eiffel-torony, a Hollywood felirat és a sydney-i Bondi Beach is szerepel. Magyarországon a budapesti látványosságok, a nagyvárosok parkjai, a folyópartok és a Balaton környéke számítanak a legkedveltebb helyszíneknek.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018