INFORÁDIÓ 
2020. február 28. péntek
Ákos, Bátor

időjárás

zivatar

villám

felhő

ítéletidő

árvíz

Mutatjuk a hétfői vihar káprázatos, és egyben félelmetes arcait

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Az ország több pontján is lecsapott a vihar a hétfőn. A Met Hír Facebook-oldalát félelmetes és lélegzetelállító felvételek lepték el az égi jelenségekről.

Csongrád megyében több mint hétszáz riasztást kaptak a tűzoltók, kidőlt fák és leszakadt faágak okoztak komoly fennakadásokat a városokban és a külterületeken – mondta Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Csongrád, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megye tűzoltói kedd délután óta folyamatosan a viharkárok felszámolásán dolgoznak. A helyreállítás előreláthatólag szerdára is áthúzódik.

A Baranya megyei Vékényt sem került el a villámokkal kísért vihar a hétfői napon, amelyet a Met Hír egyik követője úgy jellemzett, mint hogyha felrobbant volna az ég.

Villámárvizek is kialakultak többfelé, például a Pátyot és Zsámbékot összekötő autóutat egyik pillanatról a másikra öntötte el a csapadék.

Nyíregyházán látványos permetfelhő alakult ki, amelyet sikerült a Met Hír egyik követőjének megörökítenie.

Mint arról az Infostart korábban beszámolt, a hétfői viharban a Szegedi Nemzeti Színház tetőszerkezete is komolyan megsérült és a színpad nyitottá vált. A Széchényi téren többen súlyosan megsérültek.

Változékonynak ígérkezik az ősz

Tovább robog a szeptemberi hullámvasút az időjárásban. Lesz két nyugalmas őszi nap, majd ismét zivatarokra van kilátás – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. A hőmérsékletre azonban nem lehet panaszunk.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018