eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

30 tonna pénzt tömtünk be tavaly az OTP okosautomatáiba

Az eddigi 200 ilyen gép mellé idén 100 új masina szolgálatba állítását tervezi.

Az elmúlt évben az OTP Bank okos ATM-jein történő befizetések száma meghaladta a 2 milliót, azaz megháromszorozódott a tranzakciók száma az egy évvel korábbihoz képest - írja a Napi.hu az OTP közleményére hivatkozva.

A hitelintézet a jövőben további 100 helyszínen jelenik majd meg a készpénz ki- és befizetésére alkalmas új, érintőképernyős automatákkal.

Az OTP Bank 2016 őszén kezdte meg a készpénzbefizetésre is alkalmas okos ATM-ek telepítését országszerte, tavalyra már 200 ilyen gép állt.

Az okos ATM-ek hónapról hónapra egyre népszerűbbé váltak, a havi tranzakciószám 2018 januárjához képest decemberre megduplázódott. A 2017-es adatokhoz képest mintegy 20 százalékkal nőtt az átlagos befizetés összege is.

A teljes év során több mint 30 tonnányi bankjegyet fizetettek be az OTP Bank okos ATM-jeibe az ügyfelek, és az egy napon történt legmagasabb összbefizetés meghaladta a 2 milliárd forintot.

A tavaly befizetések közel harmada a fiókok zárva tartása alatt (17 óra és 8 óra között) történt. A szolgáltatás népszerűségét látva a bank idén további 100 új, okos ATM kihelyezését tervezi országszerte.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×