eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ínycsiklandó ételeket vonultattak fel a legjobb éttermek - ön hol vendégeskedne legszívesebben?

Ínycsiklandó ételeket vonultattak fel a legjobb éttermek - ön hol vendégeskedne legszívesebben?

A Costes lett az év étterme a tegnap este megtartott Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. Íme a díjazottak, és a cikk végén az ínycsiklandozó ételek!

Az idei kalauz rangsorát egy három Michelin-csillagos séf, Giancarlo Perbellini és két társa állította össze úgy, hogy titokban tesztelték a számukra előválogatott húsz éttermet, majd döntöttek a legjobb tízről.

Az Év Étterme tehát a Costes. Az Év Legígéretesebb Konyhája Díját a BabelBudapest, Az Év Szakácsteljesítménye Díjat a Bocuse d'Or 2017-es magyar csapata – Széll Tamás, Szulló Szabina, Hamvas Zoltán, Szabó Kevin és Vomberg Frigyes – vehette át.

Az Év Street Food Díját a Kemencés Pizza kapta. Az Év Ifjú Séftehetsége Díjat Garai Ádám, az Olimpia séfje nyerte, Az Év Innovatív Konyhája Díjat pedig a Mizsei János séf által vezetett MÁK nyerte. Az Év Séfje Díjat Sárközi Ákos (Borkonyha) kapta.

A 10 legjobb étterem között ott van az Onyx, amit Mészáros Ádám vett át, a Costes Downtown, ahol Tiago Sabarigo a séf, az Olimpia (Ádám Csaba és Garai Ádám), a Salon, Wolf Andrással, és a lista egyik új tagja a St. Andrea Borbár, Barna Ádám konyhája. Ugyancsak a 10 legjobb között az Arany Kaviár (Nyíri Szása és Kanász László), illetve a Sárközi Ákos-vezette Borkonyha, valamit a MÁK (Mizsei János) is.

A legjobb vidéki éttermek: az encsi Anyukám mondta (Dudás Szabolcs), a balatonszemesi Kistücsök (Jahni László), és a tatai Platán (Pesti István).

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×