INFORÁDIÓ
2021. május 12. szerda
Pongrác

bocuse dor

2020.10.19. 15:51

Bocuse d’Or: januárban már indulhat az „erőnléti edzés” és a kísérletezés

A Veres István séf vezette magyar csapat a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny idei, Tallinnban megrendezett kontinensdöntőjének kilencedik helyén végzett, így bejutott a jövő évi világdöntőbe. A Magyar Bocuse d`Or Akadémia elnöke szerint a járvány miatt nehéz volt a felkészülés, mert az alapanyagok és a segítők is nehezen jutottak el Magyarországra.
2020.10.17. 07:50

Bocuse d`Or: a világdöntőbe jutott a magyar csapat

Norvégia nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny idén Tallinnban megrendezett kontinensdöntőjét, amelyen a Veres István séf vezette magyar csapat a kilencedik helyen végzett és bejutott a jövőre Lyonban rendezendő világdöntőre - tette közzé az eredményeket a Magyar Bocuse d'Or Akadémia a közösségi oldalán.
2020.02.07. 10:30

Ő indul magyar színekben a "szakács-Eb-n"

Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol szakácsa 2. helyezést ért el a magyarországi Bocuse d'Or budapesti döntőjében, valamint két különdíjat is kapott, így ő vehet részt a ljubljanai European Food Summiton tavasszal.
2020.02.04. 20:53

Téli vitaminbomba lett a Bocuse d'Or meglepetés alapanyaga

A káposzta lett a Bocuse d'Or szakácsverseny magyarországi döntőjének plusz alkotóeleme. A kötelező alapanyagot öt zöldség közül sorsolták ki a verseny hivatalos keddi megnyitóján. Idén először pontozzák a konyhai környezettudatosságot is.
2020.02.01. 20:30

Fürj és vörösbor, pisztráng és pezsgő – Bocuse d'Or-döntő Budapesten

Február 4-6-án rendezik Budapesten a Sirha nemzetközi élelmiszer-ipari és HoReCa szakkiállítást, amelyen több mint 300 kiállító mutatkozik be. Az esemény második napján tartják a Bocuse d`Or nemzetközi szakácsverseny magyar döntőjét, amelynek győztese a tallinni európai döntőben képviseli Magyarországot.
2020.01.02. 10:09

Kis változtatással a hagyományos ételek is elkészíthetők jó minőségben

Korrajznak tartja A disznót`Ortól a Bocuse d`Orig! – Magyar konyha pimaszul című legújabb kötetét Bíró Lajos séf. A könyv a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását mutatja be a hatvanas évektől egészen napjainkig. A kötetben Bíró Lajos egyúttal tovább is gondolja a hagyományos fogásokat.
2019.08.04. 08:50

Hamvas Zoltán: Nagyon komolyan kell vennie ezeket az éttermeknek

Egyre tudatosabban és egészségesebben étkeznek a magyar emberek – véli a Magyar Bocuse d`Or Akadémia elnöke. Hamvas Zoltán az InfoRádiónak arról is beszélt, az éttermeknek is alkalmazkodniuk kell a megváltozott fogyasztói szokásokhoz.
2019.03.19. 19:49

Hamvas Zoltán: elfoglalták a helyüket a 25-40 éves séfek

Jó irányban halad a gasztronómia Magyarországon, szinte forradalmi változások zajlottak az elmúlt években és mindez mára meghozta az eredményét - erről beszélt Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse D'Or Akadémia elnöke.
2019.01.27. 10:40

Nemzetek csatája a konyhában

Huszonnégy ország csapatainak részvételével rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or világdöntőjét január 29-30-án Lyonban. Magyarországot Pohner Ádám képviseli.
2019.01.15. 06:03

Dübörgő zenével, ordítva készül a magyar Bocuse d'Or válogatott

Jól halad a magyar csapat felkészülése a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 28-29-i lyoni világdöntőjére, Pohner Ádám séf, Segal Viktor coach és Csillag Richárd segítő már a finomhangolásokat végzik. Az InfoRádió Hamvas Zoltánt, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökét kérdezte.
2018.06.10. 16:25

Hétfőn szurkolhatunk a magyar séfnek

A Magyarországot képviselő Pohner Ádám hétfőn, a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjének első napján versenyez Torinóban.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018