eur:
389.29
usd:
362.56
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Meglepő fordulat az időjárásban

A jövő hét végéig nem kell csapadékra számítani - közölte az InfoRádióval Reisz András meteorológus a meglepő, ám örömteli hírt. Éjszakánként viszont egyre több helyen csökken nulla fok alá a hőmérséklet.

A hétvégén is marad a csendes, nyugodt időjárás: derült és felhős területek egyaránt lesznek, csapadék pedig nem várható - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Éjszaka párássá válik a levegő, elsősorban a nyugati és a középső területeken képződik többfelé köd. Hidegebbek lesznek az éjszakák, egyre többfelé lesz talajmenti fagy. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 15 Celsius-fok körül várható, de a tartósan felhős területeken kissé hűvösebb lehet - közölte Reisz András.

A meteorológus hangsúlyozta: jövő hét végéig elkerülik a Kárpát-medencét az időjárási frontok, így csapadékra nem kell számítani.

Jövő hét elején a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 15, a tartósan felhős területeken 11, 12 Celsius-fok körül várható - tette hozzá.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×