eur:
397.74
usd:
355.47
bux:
74457.48
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Még jelentkezhet a világ legjobb állására!

Ezt a munkát a világ legjobb állásaként hirdeti a Spitalfields piac. A feladat: végigkóstolni a piac összes kocsmájában mindenféle sört és jelenteni minőségüket.

Volt már ilyen munkaköre és dolgozója az 1683 óta működő piacnak, de már jó ideje nincs. Most feltámasztotta a piacot működtető cég a tisztet. Vezetője hangsúlyozta, hogy a XXI. századi sörőrnek sokkal összetettebb és felelősségteljesebb a dolga, mint régi elődeinek.

A jelentkezőknek jól kell ismerniük a helyi, a tágabb környékbeli, az "országos" népszerűségű és a helyiek által kedvelt külföldi söröket egyaránt. A jelentkezők közül a kiválasztottak a döntőben vaksörözésen mérettetnek meg.

Jelentkezni még vasárnapig lehet, a www.londonaletester.co.uk honlapon kell megtenni - tudatta a The Daily Telegraph című brit lap.

Címlapról ajánljuk
Nincs szlovák állampolgársága a szlovákiai magyar párt új elnökének

Nincs szlovák állampolgársága a szlovákiai magyar párt új elnökének

Gubík Lászlót választotta meg elnökévé a szlovákiai magyar párt, a Magyar Szövetség. „Egy modern és konstruktív, a magyar kisebbséget képviselő párt létrehozásán szeretnék dolgozni, amely egyben a nemzeti kisebbségek által lakott régiók érdekeit is képviseli” – nyilatkozta az új elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×