eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma

Többet és szívesebben mozognak a kutyások, mint a kondiba járók

Átlagosan többet mozognak a kutyatulajdonosok, mint a konditerembe járók, és jobban is érzik magukat közben - derül ki egy brit felmérésből.

Az ötezer ember, köztük háromezer állatbarát megkérdezésével készült felmérés szerint a kutyások hetente átlagosan valamivel több mint öt és fél órát töltenek napi sétáltatással, ezenkívül hetente átlagosan háromszor hosszabb sétára is elviszik kedvencüket, ami további két és fél óra mozgást jelent. A kutya nélkül élők ezzel szemben átlagosan csupán egy óra húsz percet töltenek a konditeremben, vagy éppen kocogással, sétával - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap internetes kiadásában.

Ezen kívül úgy tűnik, hogy a kutyások jobban is élvezik tagjaik megmozgatását, mint a kondiba járók. A gazdik 86 százaléka úgy nyilatkozott, hogy élvezi a napi sétáltatást, s csak 22 százalékuk mondta, hogy néha tehernek érzi azt. Ezzel szemben a kondisoknak csupán 16 százaléka válaszolt úgy, hogy mindig örömmel jár a terembe, míg 70 százalékuk azt mondta, általában nem leli igazán örömét a testmozgásban.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×