eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szemcsepp helyett ragasztót fecskendezett a szemébe

Egy brit nő a szemcsepp helyett egy körömragasztó folyadék dobozát ragadta meg a fürdőszobai szekrényből - szerencséjére csak a szempillája ragadt össze tőle.

Paula Griffin a jobb szemébe fecskendezte a veszélyes folyadékot, természetesen csak véletlenül. A baleset egyik reggel történt, amikor felkelt, és csak homályosan látott. Elbotorkált a fürdőszobáig, ahol nem a szemcseppes, hanem a mérgező anyagot is tartalmazó körömragasztásra használt folyadék műanyag üvegcséje került a kezébe.

A két folyadék doboza nagyon hasonló, ezért is keverhette össze a 29 éves nő, aki már akkor érezte, hogy valami nem stimmel, amikor megnyomta az üvegcsét, amelyen egyébként szerepel a felirat, hogy veszélyes, és akár másodpercek alatt össze tudja ragasztani az emberi bőrt is. A nő szerencsére hamar becsukta a szemét, így nem került a ragasztóból a szemgolyójába, így csak a szempillája ragadt össze.

Csak akkor tudta ismét kinyitni a jobb szemét, amikor az orvos szétvágta a szempilláit. A doktor szerint addig, amíg a ragasztó a szemen kívülre kerül, nem okoz nagyobb károsodást a látásban, legfeljebb fáj, és marad valamennyi nyoma a bőrön. Ha viszont érintette volna a szemgolyót, akár meg is vakulhatott volna a nő.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×