eur:
389.83
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A nemzeti ünnepen szép idő lesz, majd jön a lehűlés

Nem várhatók olyan időjárási jelenségek március 15-én, amelyek veszélyeztetnék az állami ünnepségek megrendezését. Ugyanakkor csak néhány napig örülhetünk az enyhe időnek, a jövő hét második felében kissé hidegebb lesz.

Nem várhatók olyan időjárási jelenségek vasárnap, amelyek veszélyeztetnék a március 15-i állami ünnepségek megrendezését - közölte Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökhelyettese.

Vasárnap kora tavaszi idő várható mérsékelt széllel. Gyenge záporra legfeljebb a déli óráktól kezdve lehet számítani, azonban olyan mennyiségű csapadék nem lesz, amely befolyásolná a rendezvényeket - mondta.

A szombati 7-12 Celsius-fok után vasárnapra tovább melegszik a levegő, és 9-14 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az Index.hu-val azt közölte: hétfőn 1-2 fokkal még ennél is melegebb lehet, aztán jön a lehűlés.

Most még nagyon bizonytalan, hány fokkal lesz hidegebb, de a jövő hét második felében helyenként hózáporra is számíthatunk - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×