eur:
389.2
usd:
362.48
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Zsebibaba van a szobámban!"

Egy Ausztráliában élő családra támadt egy kenguru, amely egy több méter magas ablakon beugorva ijesztett rá a párra és gyerekükre. A férfi igazi hősként viselkedett: leteperte az illetéktelen betolakodót, és kikergette a házból.

"Félálomban az első gondolatom az volt, hogy egy holdkóros nindzsa jutott be az ablakon keresztül" - idézi fel Beat Ettlin az élményt, amikor egy kenguru tört be vasárnap kora reggel otthona hálószobájába.

Az állat felugrott az ágyra, amelyben a férfin kívül még párja és kilenc éves lánya is feküdt. A család a takaró alá bújt, amíg az állat az ágyon ugrált, majd kiment a hálószoba ajtaján.

A svájci származású férfi akkor vette kezébe az irányítást, amikor hallotta, ahogy tízéves kisfia a szobájából üvöltötte: "Zsebibaba van a szobámban!" A bátor férfi berohant a szobába, leteperte az állatot, megragadta és kitessékelte a bejárati ajtón. A harcnak nyoma is maradt: a széttépett alsónadrág és a lábán, valamint a fenekén látható sebek bizonyítják a dulakodást.

A férfi szerencsésnek vallja magát, párja pedig igazi hősként ünnepli. "Nem sok férfit ismerek, aki kiállna egy kenguru ellen" - mondta. Az állat, miután ajtót mutattak neki, eltűnt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×