eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Michelle Obama felbőszítette a divatvilágot - nézze meg, hogyan!

Nemrég még a divat first ladyjeként emlegették, manapság azonban öltözködési hibáiról cikkezik az amerikai sajtó Michelle Obamával kapcsolatban. A divatkritikusok szerint ugyanis az elnök felesége nagy baklövést követett el - nem is egyszer.

Háromszor is ujjatlan ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt - divatkritikusok és a közvélemény szerint is ezzel "bűnt" követett el az újdonsült amerikai elnök felesége.

Michelle Obama először egy héttel ezelőtt, a dermesztő washingtoni időjárás ellenére viselt egy ujjatlan lila színű ruhát férje első elnöki beszédénél a Kongresszusban, majd nemrég egy olyan fekete ruhában pózolt fehér házi portréfotózása alkalmával, amelyben újra elővillant izmos karja. Sőt, Steve Wonder kitüntetésekor is egy zöld ujjatlan estélyiben jelent meg.

A portréfotózás után a Chicago Tribune napilapot elárasztották az olvasói panaszlevelek. Többen azt kifogásolták, hogy Michelle Obama nem a téli időjárásnak megfelelő öltözéket választotta, ráadásul a ruhák túl fesztelenek voltak, mert túl sokat mutattak meg a first ladyből.

De nemcsak a választópolgárokat, hanem a washingtoni köröket is meglepte az, ahogy Michelle Obama felfedte meztelen karjait és fitogtatta izmait. Malika Henderson Fehér Ház-i tudósító azonban megjegyezte: Obaman aszony ruhaválasztása saját személyiségét tükrözi. "A nők viseljék azt, amiben kényelmesen érzik magukat - ez az ő filozófiája" - tette hozzá az újságíró.

A first lady egyébként minden nap reggel fél hatkor kel, és első dolga a testedzés, így sokak szerint nem véletlen, hogy szívesen mutogatja izmait.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×