eur:
389.95
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Tudni szeretné, mi a hosszú házasság titka?

Egy brit házasságszervező internetes oldal kutatásából pontosan kiderül, hogy hányszor csókoljuk és öleljük meg párunkat ahhoz, hogy sokáig életben tartsuk az együttélés varázsát.

Kétévnyi korkülönbség, naponta négy csók és szeretkezés heti háromszor - brit kutatók szerint ez a titka a hosszú házasságnak. A vizsgálatot egy házasságszervező internetes oldal, a confetti.co.uk készítette háromezer házasságban élő férfi és nő megkérdezésével. Az eredmény alapján vázolták fel a tökéletes házasság profilját.

E szerint - a már említett három fontos összetevőn kívül - az a legideálisabb, ha a két évvel idősebb férfi 31 évesen vezeti oltár elé választottját, a házasságkötést követően két év és két hónap után születik meg az első gyerek, a pár gyakran ölelgeti és csókolgatja egymást, minden hónapban legalább egyszer vacsorázni mennek, és gyakran keresik egymást telefonon vagy e-mailen.

A felmérésből az is kiderült, hogy egy ideális párnak két közös hobbija van, ugyanakkor a vizsgálat készítői megjegyezték: fontos a függetlenség és az egyéni szabadság megőrzése, ezért érdemes párunkat elengedni havonta legalább egyszer a barátokkal szórakozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×