eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szex az űrben - ki lehet az első?

Szerelmespárok állnak sorban, hogy elsők lehessenek, akik az űrben szeretkeznek. A lehetőséget a Virgin Galactic ajánlja, amely abban bízik, hogy jövőre már turistákat küldhet az űrbe.

Teljesen új értelmet kezd nyerni az űrverseny: a harc immár azért folyik, hogy kié lehet az első "űréjszaka" joga. A Virgin Galacticot, amely reményei szerint jövőre már turistákat küldhet az űrbe, elárasztják a kérelmek azoktól a szerelmespároktól, akik történelmet szeretnének írni - jelentette be a Richard Branson tulajdonában lévő cég elnöke.

"A legkülönbözőbb emberek fordulnak hozzánk kérésekkel. Van, aki azt szeretné, ha a párjával ők lennének az elsők, akik szeretkeznek az űrben, mert így bekerülhetnének a Guinness Rekordok Könyvébe. Mások filmet szeretnének forgatni" - nyilatkozta Will Whitehorn.

Tudósok szerint azonban lehet, hogy csalódni fognak a szerencsések az első "űréjszakában", a súlytalanság állapotában ugyanis aligha lehet élvezni a szexet. James Logan, aki az űrbeli orvoslás szakértője, arra is figyelmeztet, hogy az első turisták csupán öt percig élvezhetik a súlytalanság állapotát, a "szexkísérlethez" tehát jobb lenne megvárni, míg elindul az első misszió a Marsra.

"Õszintén szólva, az űrturistáknak igen kapkodniuk kellene. Ennél azért vonzóbb lenne a szex a Marson" - vélekedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×