eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A férfiak okosabbak, mint a nők - legalább bizonyos területeken

A férfiak okosabbak, mint a nők - állítják a férfiak. A londoni University College professzora azonban rámutat: mindezt csak a férfiak gondolják, állításukra azonban a tudósok épp úgy nem tudnak az egész emberiség számára elfogadható magyarázatot adni, mint ahogy a kocsmában párjukkal vitatkozó férfiak sem tudják meggyőzni kedvesüket.

A férfiak azt mondják, hogy sokkal jobban vezetnek, mint a nők. Azt ugyan elismerik, hogy több dolgot ütnek el, ez azonban csak azért van, mert normál tempóban haladnak, ellenben a nők gyakran a forgalomhoz képest lassú tempót választanak. A nők, lehet, hogy nem ütik el a fákat, mert olyan lassan mennek, hogy a fák elsétálhatnak előlük - állítják a férfiak.

Mint ahogy azt is a férfiak mondják, hogy jobban főznek, mint a nők. Azzal egyetértenek, hogy a nők képesek akár minden nap más-más étellel előállni, de azt az egyetlen étket, amit egy átlagos férfi el tud készíteni, senki sem csinálja olyan jól, mint ő.

A férfiak jobban értenek a háztartási kütyük, például az MP3-lejátszó vagy a távirányítók kezeléséhez, akár anélkül is, hogy megnéznék az eszközök használati utasítását. Az pedig a gyártó hibája, ha a kütyü eközben már az első használat során elromlik.

Az erősebbik nem képviselői sokkal jobban tudnak koncentrálni. Ha egy filmet néznek, egy játékot játszanak vagy bármi mást csinálnak, azt sokkal nagyobb odafigyeléssel teszik, mint a nők, igaz, közben semmi másra nem tudnak figyelni. Ha például párjuk akkor kéri őket arra, hogy hozzanak a boltból teát, miközben ők a kocsikulcsot keresik, szinte biztos, hogy kávét vesznek majd. A férfiak ugyanis, bár egy dologra jobban tudnak koncentrálni, mint a nők, egyszerre nem képesek több dologra figyelni.

Ezek után mindenki eldöntheti maga, hogy kik az okosabbak: a férfiak vagy a nők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×