eur:
389.74
usd:
365.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Aligátor a hátsó ülésen - képekkel

Kis híján sokkot kaptak a rendőrök, amikor meglátták, mi őrzi a gyanúsított autóját: egy kétméteres aligátort találtak a hátsó ülésen.

A járőrök azért állították meg az autót, mert a sofőr szabálytanul, a záróvonalat semmibe véve fordult meg. Ám ahogy közeledtek a gyanúsított autójához, azonnal észrevették, hogy lenne ott valami más is, aminek a törvény szerint nem lenne szabadna ott lennie.

A hatalmas, félelmetes vadállaton ráadásul nem volt sem póráz, sem szájkosár, viszont szemlátomást nyugodtan és boldogan heverészett a kicsi, négyajtós Buick hátsó ülésén. Amikor lefényképezték, még fel is próbált mászni a kalaptartóra.

Az igazoltatásnál derült ki, hogy a sofőr nem csak szabálytalan kanyarodásban "bűnös", de rablásért is körözik. A rendőrök döbbent faggatózására azt állította, hogy csak segíteni akart az állaton.

"A gyanúsított azt állította, hogy az út mentén látta meg az állatot, felszedte, de szabadon akarta engedni az egyik barátja tavacskájában" - mondta később az egyik rendőr.

"Hátborzongató ügy volt. Az aligátor szemlátomást elégedettnek, mondhatnám, boldognak tűnt. Az biztos, hogy ilyesmit nem lát az ember minden nap" - nyilatkozta Steve Stanfield a texasi The Facts című lapnak.

Az aligátort szabadon engedték egy közeli vadas parkban, a sofőrt pedig megvádolták rablással.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×