eur:
392.6
usd:
366.06
bux:
66717.42
2024. április 25. csütörtök Márk

Nem érdekelte, hogy elvontatták a 30 milliós kocsiját

Elszállítása után három hónappal jelentkezett luxusautójáért a londoni parkolási társaságnál Bertrand Des Pallieres. A milliárdos francia üzletember saját elmondása szerint túl elfoglalt volt ahhoz, hogy a Maseratijával foglalkozzon.

Amikor érvényes parkolási cédula hiányában elvontatták a mintegy 30 millió forintba kerülő Maserati Cambiocorsát, az autó tulajdonosa, Bertrand Des Pallieres már 65 parkolási büntetésnél járt.

A londoni közlekedési társaságnak három hónapjába telt, hogy rávegye az üzletembert a kocsi átvételére.

A tulajdonosainak általában két hetük van az elszállított autók átvételére, mielőtt a bontóba vagy árverésre küldenék azokat, ezúttal azonban kivételt tettek.

Bertrand Des Pallieres áprilisban látott hozzá, hogy létrehozza saját, SPQR nevű fedezeti tőkebefektetési alapját, amely ma már 170 millió fontot (mintegy 65 milliárd forint) ér. Az üzletember azt nyilatkozta, hogy az alap létrehozásával járó rengeteg munka és a stressz miatt vált feledékennyé.

"Vissza akartam szerezni a kocsit, de azt csak nyáron szoktam használni, az elmúlt hónapokban pedig alig voltam Londonban. Új üzletbe vágtam, és körbeutaztam a világot, hogy összeszedjem az alaphoz szükséges pénzt" - magyarázta Bertrand Des Pallieres.

A brit főváros közlekedési társasága számára Bertrand Des Pallieres az első számú célpont, mivel körülbelül 5 ezer font (1,9 millió forint) parkolási bírsággal tartozik.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×