eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Öt kisgyermek keres egy szerető családot

Szokatlan és meglehetősen nehéz feladatot kell megoldania Coventry város önkormányzatának: öt testvérnek keresnek nevelőszülőket, miután nem hagyhatták őket vér szerinti szüleiknél.

Az angliai város hatóságai mindent megtesznek azért, hogy a három kisfiút és két kislányt együtt tarthassák, azt azonban ők is elismerik, hogy meglehetősen nehéz olyan családot találni, amely befogadna öt gyermeket.

Ennek tudatában a város kész jelentősen támogatni az örökbe fogadó családot, hogy bővíthesse otthonát, vagy nagyobb házba költözhessen. Különösen, hogy olyan párt keresnek, amelynek már van gyermeknevelési tapasztalata, ez viszont azt jelenti, hogy legalább hat gyermeket kell elhelyezni.

Az öt gyerek közül a legidősebb a hatéves Kieran, aki már iskolába ját, és szívesen játszik a szabadban, hároméves húga, Kate pedig előszeretettel foglalkozik kisebb testvéreivel, a kétéves Chloével és az ikrekkel, a 14 hónapos Dylannel és Ryannel.

A családsegítő szolgálat név nélkül nyilatkozó munkatársa elmondta: szüleik elfogadhatatlan mértékben elhanyagolták gyermekeiket, ezért kellett elvenni tőlük a kicsiket.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×