eur:
387.19
usd:
356.75
bux:
68317.42
2024. május 23. csütörtök Dezső
Nyitókép: Pixabay

Autóval tolattak az Andrássy úti luxusüzlet kirakatába - képek

Két külföldit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy betört egy terézvárosi luxusmárkaboltba. A két férfit őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Autóval tolattak egy márkabolt kirakatába április 15-én 2 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében - írta a honlapján a rendőrség arról az esetről, amelyről az Infostart is beszámolt: az Andrássy út és a Hajós utca sarkán álló Louis Vuitton-üzletbe hétfőre virradóan hatoltak be.

Mint most kiderült, a betört üvegen át jutottak be az elkövetők, akik táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tízmillió forint értékben.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. Az aprólékos adatgyűjtés eredményeként 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.

Egyiküket, egy 56 éves montenegrói állampolgárságú férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói délután Terézvárosban, társát, egy szintén 56 éves horvát állampolgárságú férfit este Erzsébetvárosban fogták el.

A lopott tárgyak nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×