eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Car Crash with police
Nyitókép: GummyBone/Getty Images

Újpesti tömegkarambol - egy ember meghalt, a vétkes kereket oldott

Négy személyautó és egy busz ütközött hétfő este a IV. kerületben, az érintett kereszteződést jó időre teljesen lezárták.

A baleset az újpesti Rózsa utca és a Görgey Artúr utca kereszteződésénél történt, a balesetben egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy újra kellett éleszteni, de végül meghalt - írta a katasztrófavédelem közleménye nyomán a TotalCar.

Újpest korábbi polgármestere, Wintermantel Zsolt is beszámolt közösségi oldalán az esetről, azt írva, a balesetet okozó sofőr elmenekült a helyszínről, őt a rendőrség nagy erőkkel keresi.

A Világgazdaság azt írja, meg nem erősített információk szerint az eset valamivel 20:00 előtt történt. Egyvalaki beszorult a járművébe, őt feszítővágóval kellett kiszabadítani, mielőtt átadták a mentőknek.

Mivel nagy mennyiségű olaj és törmelék került az úttestre, a hatóságok teljes szélességében lezárták a kereszteződést.

Hivatalos információ jelenleg nem érhető el a baleset részleteiről.

A közösségi médiában elérhető beszámolók szerint két autó és a busz a piros lámpánál várakozott, amikor egy személyautó vélhetően szabályosan lekanyarodott. Szemből azonban egy másik személyautó nagy sebességgel érkezett, és belerohant előbbibe. Az ütközés erejére jellemző, hogy a kanyarodó jármű a járdán állt meg. Mások szerint viszont a vétlen jármű a busz mögött várakozott, amikor hátulról belerohant a vétkes.

A balesetet okozó sofőr állítólag megsérült, de segítségnyújtás nélkül elmenekült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×