eur:
390.95
usd:
366.82
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

Egyszer "nem volt elég" kirabolni a nőt

Végül a TEK kellett a Vas vármegyei jómadarak elfogásához.

Kétszer is kirabolták áldozatukat azok a rablók, akiket a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével fogtak el a rendőrök Vas Vármegyében - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

A tájékoztatás szerint a rablással és más vagyon elleni bűncselekményekkel gyanúsított 25 éves és 31 éves férfi kétszer is betört egy hölgy Sé községben lévő otthonába, ahol a sértettet megkötözték, fenyegetésekkel és fizikai bántalmazással értékeinek átadására kényszerítették.

A nyomozás során felmerültek adatok arra is, hogy a két férfi Szombathelyen és környékén más vagyon elleni bűncselekményeket is elkövettek. A bűncselekmények helyszíneire, minden esetben kerékpárral érkezek - írták a rendőrségi közleményben.

Hozzáfűzték: a szombathelyi nyomozók kétrendbeli rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a feltételezett elkövetőket, őrizetbe vételüket követően pedig kezdeményezték letartóztatásukat az ügyészségen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×