eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Umarex gyártmányú Walther P22 9 mm öntöltő gázpisztoly. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Iskolások térdeltetése gázpisztollyal - már 3 iskolatárs ügyében vizsgálódik a rendőrség

Az érintett áldozatok csak később mertek egyáltalán beszélni a történtekről. Az elkövetőknek csak az egyike 14 év fölötti.

Gázfegyverrel térdeltettek le hét diákot egy XVI. kerületi általános iskolában. Az ügyben már három iskolatárs a rendőrség látókörében van - tudta meg a 24.hu.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a kerületi rendőrségen november elején négy olyan szülő tett feljelentést, akiknek a gyereküket térdepeltették, fegyvert fogva rájuk - közterületen. A gyerekek félelmükben csak később mertek beszélni az egész ügyről.

A 24.hu birtokába került egy felvétel is, ezen az esemény maga is szerepel,

a térdeplőknek az elkövetők cipőjét kellett megcsókolni.

Az ügyben érintettek jórészt a Centenáriumi Általános Iskola és a Móra Ferenc Általános Iskola növendékei.

A portál szülői beszámolók alapján azt írta, volt olyan térdeplő gyerek, akit meg is vertek, illetve leköptek, mást "csak" visszatartottak, és öngyújtóval fenyegettek, hogy felgyújtják a haját; volt, akinek megalázó fotója az Instagramon végezte.

Az elkövetők egyike 14 év fölötti, a másik két lehetséges elkövető viszont csak 13 éves.

A fiatalkorút kényszerítés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként, míg a két gyermekkorút tanúként hallgatták ki – közölte a portállal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Azt is írták, hogy

eddig hét sértett ismert a nyomozóhatóság előtt,

és közülik egyik gyermek sem szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket.

Az események tehát az iskolán és tanítási időn kívül történtek. A bántalmazott gyerekek minden segítséget megkapnak az Észak-pesti Tankerületi Központ korábbi ígérete szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×