eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Umarex gyártmányú Walther P22 9 mm öntöltő gázpisztoly. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Letérdeltettek és gázpisztollyal fenyegettek iskolásokat az egyik budapesti kerületben

Több szülő is feljelentést tett a rendőrségen, mert megalázták és bántalmazták az általános iskolás gyerekeiket az iskolatársaik Budapesten.

A 24.hu értesülése szerint az eset a XVI. kerületben történt. A rendőrség is megerősítette ezt a lapnak. Azt írták, hogy "négy szülő tett feljelentést november másodikán a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert a 13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik, akik a cselekmények egy részéről mobiltelefonnal felvételt is készítettek".

Állítólag egyik bántalmazott gyermek sem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, és a kerületi rendőrség azonban haladéktalanul nyomozást rendelt el az ügyben.

Az eset nem az iskolában, hanem közterületen történt. A rendőrség kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

A napokban egy 16 éves tinédzser azért lett öngyilkos Sümegen, mert iskolatársai zaklatták, csúfolták termete miatt. A fiú egy vonat elé lépett.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×