eur:
390.71
usd:
366.08
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Little girl is protected by an open palm isolated
Nyitókép: Serghei Turcanu/Getty Images

Az augusztus 20-i ünnepen erőszakoskodott nőkkel egy külföldi férfi

Letartóztatták azt a külföldi férfit, aki egy borsodi kisvárosban megtartott augusztus huszadikai rendezvényen több nővel is erőszakoskodott.

A Blikk írja az ügyészség alapján, hogy az ünnepi rendezvényen a férfi trágár kifejezések használata mellett megragadott, majd fogdosni kezdett egy nőt, akit később a földre húzott és megpróbálta levenni az áldozat fehérneműjét. A férfi azonban elmenekült, miután a nő segítségért kiáltott.

Az elkövető néhány perccel később újra megtámadott két nőt, az egyiküket simogatni kezdte, a másik áldozatot pedig megpróbálta megcsókolni, a nő azonban ellenkezett, erre a férfi úgy megütötte ököllel, hogy a nő feje a kerítésnek ütődött.

A bíróság szerint, ha az eljárás során bebizonyosodik, hogy a férfi valóban elkövette a fentieket, akkor szexuális erőszak bűntettének kísérletével, garázdaság bűntettével, könnyű testi sértéssel és szeméremsértés vétségével is vádolhatják – irta a Miskolci Törvényszék a közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×