eur:
386.9
usd:
369.23
bux:
56078.13
2023. október 3. kedd Helga
Female with manicured nails handcuffed.
Nyitókép: jonathanparry/Getty Images

Videón, ahogy a rendőrök kihallgatják a nyíregyházi gyilkost

Alig pár nap alatt fogták el azt az 52 éves asszonyt, aki a gyilkosságot elkövethette.

A nyomozás adatai szerint a nő június 1-jén nyíregyházi otthonában bántalmazott egy 80 éves, egyedül élő asszonyt, aki az őt ért ütésekbe és késszúrásokba a helyszínen belehalt.

A Szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A begyűjtött adatok alapján a feltételezett elkövetőt Z. Zs-nét 2023. június 4-én délután nyíregyházi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították. A nő kihallgatása alatt a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett.

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján a gyanúsítottat őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a MATE Szent István Biztonságpolitikai Központ vezetője
Jó hírek érkeztek, pattan az OTP

Jó hírek érkeztek, pattan az OTP

Az elmúlt időszakban tapasztalt negatív tőzsdei hangulat a hét első felében sem tudott érdemben javulni, Európában tegnap is estek a tőzsdék, míg az USA-ban vegyes kereskedést láttunk. Ezt követően Ázsiában tovább estek a tőzsdék a hongkongi piac vezetésével, amelyen újra volt kereskedés a hosszú hétvége után. Az európai tőzsdéken szintén negatív a hangulat ma délelőtt, viszont a magyar tőzsde felpattant, részben az OTP-nek köszönhetően. Délután érdemes lesz figyelni a hét első amerikai munkanélküliségi adatát (az e heti háromból), hiszen ez potenciálisan megmozgathatja a piacot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. október 2. 16:39
×
×
×
×