eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: bud.hu

Nem mindennapi eset a ferihegyi repülőtéren - fotók

Gyanús lett a kis csomag, nem véletlenül.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy, az Amerikai Egyesült Államokból érkezett küldeményben nagy értékűnek látszó érmét találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az Amerikai Egyesült Államokból érkezett kis értékű küldemény ellenőrzésekor a csomagban csaknem 41 gramm súlyú, aranynak látszó érmét találtak a pénzügyőrök. Felmerült a gyanú, hogy a bejelentettnél jóval nagyobb értékű az érme, ezért a NAV megkereste az Építési és Közlekedési Minisztérium Műtárgyfelügyeleti Hatósági Főosztályát, amely arról tájékoztatott, hogy az érme, jellemzői alapján feltehetőleg azonos az internetes értékesítési oldalon szereplő aranyból vert, II. Katalint ábrázoló, 10 rubel névértékű érmével. A weboldal adatai alapján a tárgyat megközelítőleg hárommillió forintért adták el.

A NAV munkatársai költségvetési csalás bűntette miatt feljelentést tettek az illetékes nyomozóhatóságnál.

Forrás: NAV
Forrás: NAV
Forrás: NAV
Forrás: NAV

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×