eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Jó módban élő fiatalok fűvel üzleteltek - videó

Marihuánát terjesztő társaság öt tagját fogták el a debreceni rendőrök. A többségében jó módban élő, szüleikkel lakó fiatalok mindegyikét kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a nyomozók. Az akcióról videó is készült.

A Készenléti Rendőrség NNI debreceni osztálya és a debreceni rendőrök közösen fogtak el egy kábítószerterjesztéssel foglalkozó csapatot. Gyanújuk szerint az öttagú társaság 2021 decembere óta látta el droggal a hajdú-bihari fiatalokat.

A két hajdúböszörményi, egy debreceni, egy hajdúszoboszlói és egy sárospataki férfi egymással folyamatosan konspirálva, szervezett keretek között "dolgozott", amiről még a közvetlen családtagjaik sem tudtak. A fiatalok elfogását éppen ebből kifolyólag szinte hitetlenkedve nézték végig hozzátartozóik.

A több mint ötven rendőr bevonásával végrehajtott razzia során, számos eszközön túl,

lefoglaltak egymillió forintot és 400 eurót is.

Az öt terjesztő mellett a nyomozók előállították egyikük kábítószer-fogyasztó barátnőjét is.

A 23 és 26 év közötti férfiakat a KR NNI debreceni nyomozói kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. Kihallgatásukat követően kezdeményezték mind az ötük letartóztatását, amit elrendeltek.

A nyomozók most azt kutatják, hogy a csapat honnan szerezte be a marihuánát. Ez azt jelenti, hogy "szélesedhet" az elkövetői kör - a rendőrség megfogalmazása szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×