eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A MÁV-HÉV Helyiérdekű Vasút Zrt. H8-as (másként a 253-as vasútvonal; 2011-ig gödöllői HÉV) vonalán közlekedő egyik szerelvény hamarosan indul Budapest Örs vezér terére a gödöllői végállomásáról. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Elkapták a HÉV-en magához nyúló férfit - videó

A gödöllői rendőrök elfogták azt az 53 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint a gödöllői HÉV-en többször is önkielégítést végzett. Egy tinédzser és egy felnőtt nő volt az áldozata.

A rendőrség adatai szerint először egy 16 éves fiatal lány volt az áldozata. A tinédzser arra lett figyelmes, hogy a gödöllői HÉV nagyiccei megállójának közelében egy vele szemben üllő férfi - miközben folyamatosan nézte a lányt - a nadrágját kigombolja, előveszi a nemi szervét és önkielégítést végez.

A férfi egy szót sem szólt, a lány rémültében leszállt és egy másik kocsiban folytatta útját, majd szólt a rendőröknek.

Pár nappal később hasonló bejelentést kaptak a rendőrök. Akkor egy 28 éves nő kért segítséget. Története kísértetiesen egyezett a korábbival, 2022. november 10-én a Cinkotáról Gödöllő irányába közlekedő HÉV-en egy férfi önkielégítést végzett, miközben lassan oldalazva közelebb lépett áldozatához - írja a rendőrség honlapja.

Másnap már elfogták az 53 éves V. Gábort, aki nem ismerte el tettét és a kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni. A bíróság elrendelte letartóztatását.

2021 januárjában számoltunk be arról, hogy egy férfi a gödöllői HÉV-en meg akart erőszakolni egy nőt. Akkor a rendőrség külön egységet alakított a támadó elfogására. A nő elmesélte, hogy pontosan mi történt a Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszon.

A 47 éves áldozat arról beszélt a támadás után, hogy az idegen többször megrúgta, miközben azt hajtogatta, "told le a nadrágod, különben megöllek!”. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve azt kiabálta, hogy a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A az asszony a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×