eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Rákosmenti Pirítós/Facebook

Még egy BKV-buszt is bevetett a rendőrség, hogy megfékezze a hajnali ámokfutót – videó

Legalább egy tucatnyi rendőrautó üldözte Budapesten azt a száguldozó 16 évest, aki nekiment két rendőrautónak és egy rendőrt is elsodort.

Az autós üldözés azután bontakozott ki, hogy a rendőrök sikertelenül próbáltak feltartóztatni a budapesti XV. kerületi Páskom parkán egy sofőrt, aki a forgalommal szemben közlekedett egy egyirányú utcában hajnali fél kettőkor. A XVII. kerületi Pesti úton már tucatnyi rendőrautó volt a menekülő nyomában.

A Telex megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a sofőr a XV. kerületi megállítási kísérletre továbbhajtott, sőt nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Ezután több rendőri egység is követni kezdte a száguldozó sofőrt, aki a jelzéseket is figyelmen kívül hagyta.

Ezután még egy rendőrautónak nekiütközött, majd innen is továbbhajtott, végül hajnali 3 óra körül a XVII. kerületi Békás-szorosnál (ez a Békás-szoros utca lehet – a szerk.) sikerült megállítaniuk. Ekkor derült ki, hogy az autóban hárman utaztak, a sofőr egy 16 éves fiú volt, akinek nincs jogosítványa.

„A hatóságokat igencsak megdolgoztatta a menekülő versenyző” – írjta fenti videót megosztó Facebook-oldal kezelője. Még egy BKK busszal is megpróbálták útját állni a Pesti úton, hajnali háromkor menekülő autósnak.

Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati gépkocsi elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja – teszi hozzá a híroldal.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×