eur:
392.88
usd:
366.13
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Brit embercsempészt fogtak el a rendőrök az M6-oson Dunaújvárosnál

A férfi öt illegális migránst próbált Nyugat-Európába juttatni - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: a dunaújvárosi és a Tolna megyei rendőrök kedd délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalának 71-es kilométerénél, Dunaújváros külterületén állítottak meg egy magyar rendszámú személygépkocsit, amelyet egy brit férfi vezetett.

A kocsiban a sofőrrel öt férfi utazott, akik közül hárman iraki, ketten pedig szír állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták igazolni a személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét - tették hozzá.

A rendőrség tájékoztatása szerint a brit sofőr ellen embercsempészés miatt indult eljárás, az illegális migránsokat pedig visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×