eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Unsplash.com

A magyar rendőröknek hála, nem sokáig bánkódott a francia drukker

Gyorsan visszakapta eltűnt mobilját.

A szerdai Európa-bajnoki mérkőzésre érkezett az a francia szurkoló, akinek nadrágzsebéből kedden hajnalban a fővárosban, egy VII. kerületi szórakozóhelyről távozóban tűnt el mobilja.

A férfi délelőtt a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányságán tett feljelentést. A rendőrök néhány órán belül megtalálták a telefont és azt a férfit, aki elmondása szerint a járdán megtalálta, majd megpróbálta eladni a készüléket.

A 47 éves P. Attilát jogtalan elsajátítás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, a sértett pedig még aznap visszakapta a 150 ezer forint értékű mobilját – írja a Police.hu.​

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×